Şimdi yükleniyor

19. Altın Örümcek 2021 Web Ödülleri Otomotiv Kategorisinde Finaldeyiz

Altın Örümcek Ödülleri Finaldeyiz

19. Altın Örümcek 2021 Web Ödülleri Otomotiv Kategorisinde Finaldeyiz

Altın Örümcek 2021 ödülleri sahiplerini bekliyor. Otoparçasan olarak 19. ‘su düzenlenecek olacak organizasyonun Otomotiv Kategorisinde en iyi web sitesi alanında Finaldeyiz.

Biliyorsunuz; üç senedir Otoparçasan için canla başla çalışıyoruz. Çorbamızda tuzunuz olsun deyip bizleri desteklemek isterseniz lütfen 19. Altın Örümcek Web Ödülleri Halk Oylaması için bize oy verin! Bizi çok mutlu edersiniz.

Altın Örümcek Nedir?

Altın Örümcek Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur.

Altın Örümcek Ödülleri Nedir

Altın Örümcek Ödülleri Nedir?

2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

İş ve günlük hayatımızda, her geçen gün çok daha önemli ve vazgeçilmez bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride projeyi ödüllendirmektedir.

Ödüller 48 kişilik bir Jüri topluluğunca oylanarak verilmektedir. Bir web sitesinin bu ödüle layık görülmesi için jüri üyeleri web sitelerini, tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık/yenilik, gizlilik politikası/bilgi güvenliği, genel deneyim/kullanılabilirlik başlıkları altında incelemektedir.

Sektörel Kategorilerde de; Bilgi Teknolojileri, Finansal Servisler, Kamu Kurumu, Medya/Eğlence, Otomotiv, Pazarlama ve İletişim, Perakendecilik/Mağazacılık, Profesyonel Servisler, Sağlık/İlaç, Seyahat/Turizm, Telekomünikasyon, Üretim Sanayii, Yaratıcı Servisler ve Yiyecek/İçecek başlıkları altında ödül vermektedir.

Altın Örümcek Ödülleri organizasyonu halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak katılımlarını sağlamaktadır.

Otoparcasan'a Altın Örümcek sitesinde nasıl oy veririm

Otoparcasan’a Altın Örümcek sitesinde nasıl oy veririm?

Altın Örümcek Halk Oylaması Nedir?

Altın Örümcek Ödülleri halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak katılımlarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Jüri değerlendirmeleri sonucu finale kalan tüm kategorilerdeki projeler, internet kullanıcılarının online ve canlı olarak katılabileceği şekilde oylamaya sunulmaktadır. Her kategoride en çok oyu alan proje, ilgili kategorinin Halkın Favorisi olarak belirlenmekte ve ödülü de ödül töreninde sahnede takdim edilmektedir.

19. Altın Örümcek 2021 Web Ödülleri Halk Oylamasında Nasıl Oy verilir?

Altın Örümcek jüri üyeleri, “En İyi Web Sitesi” ve “En İyi Mobil Uygulama” ile “Kategori” bazında en iyi projeleri belirler. Değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan projesine “En İyi Web Sitesi” ödülü, en yüksek puanı alan mobil uygulamaya “En İyi Mobil Uygulama” ödülü verilmektedir. Her kategoride, en başarılı tek bir projeye ödül töreninde ödülü takdim edilirken, aynı zamanda ikinci ve üçüncü projelerde açıklanmaktadır.

Halk oylamasında oy vermek için tek yapmanız gereken altinorumcek.com/halk-oylamasi-19/ oylama linkine tıklayarak ulaşılan “Altın Örümcek Halk Oylaması” sayfasında Facebook, Twitter ya da E-posta ile hesabınıza giriş yapmak ve 28 farklı kategorisinde biri olan “Otomotiv” kategorisinde “Otoparcasan” olarak bulunan sitemize oy vermek.


Şase No Paylaşmak Güvenli midir? Öğrenmek için tıklayın: blog.otoparcasan.com/sase-no-paylasmak-guvenli-midir/
Şase No Nedir ve Ne İşe Yarar? Öğrenmek için tıklayın: blog.otoparcasan.com/sase-no-nedir-ne-ise-yarar/

Yorum gönder