Şimdi yükleniyor

Periyodik Bakım Robotu Nedir?

Periyodik Bakım Robotu Nedir?

Periyodik Bakım Robotu Nedir?

Periyodik Bakım Robotu, Şasi numaranızı kullanarak ya da manuel adımları takip ederek aracınızı Otoparcasan.com sistemi üzerinden bulmak ve seçmekle başlar. Bilindiği üzere her araç belli bir kilometre ya da kullanım süresine ulaştıktan sonra hava, yağ, yakıt ve polen filtreleri ile birlikte motor yağının da değiştirilmesi işlemine tutulurlar.

10.000 bakımı olarak da bilinen bu süreç aslında periyodik ya da dönemsel araç bakımıdır ve araç motorunun ömrünü otomatik olarak uzatarak motorun sorunsuz çalışmasını sağlar.

Periyodik Bakım Robotu ile Filtre ve Yağ Tespiti

Filtre ve motor yağı değişimini ister profesyonel yardım alalım isterse kendimiz yapalım, aracımıza ait doğru filtrelerin ve uygun motor yağlarının seçimini ayrı ayrı yaparak zaman kaybetmekten ziyade tek seferde gerçekleştirmek araç sahiplerine ciddi kolaylıklar sağlar.

Otoparçasan aracınızın özelliklerine göre periyodik bakım seti oluşturmanızı sağlayarak sizi bu zahmetli süreçten kurtarır. Aracın kalbi, beyni hatta her şeyi olan motorun uzun süre ve sorunsuz çalışabilmesi için onun için en doğru ve en kaliteli olacak filtrelerin ve motor yağının doğru seçilmesi gerekmektedir.

Araç sahipleri bu işlemleri genelde profesyonel ellere yani ustalara bıraksalar da bazı durumlarda bu güven suistimal edilebilir. En doğru olanı hem güvenmek ama tedbiri de elden bırakmamak olacaktır. O tedbir de araç sahibinin aracını tanıması, motoru için en doğru filtrelerin ve motor yağlarının bilinçli bir şekilde bilinmesi olacaktır. İşte Otoparçasan Bakım Robotu hizmetiyle araç sahiplerine bir çeşit danışmanlık yapacak bu hizmeti sizlere sunuyoruz.

Otoparçasan Bakım Robotu Nasıl Kullanılır?

Çok basit ve yapılabilir bir süreçtir. Tek yapmanız gereken aracınızı sistem üzerinde seçmektir.

Periyodik bakım seti olarak da adlandırılan bu süreç çok basit bir süreçtir. Bunun için yapmanız gereken en önemli adım aracınızı site içerisindeki iki yöntemden birini kullanarak aracınızı bulmaktır.

Aracınızı bulduktan sonra sistem otomatik olarak karşınıza aracınız için Otoparcasan.com’da satılan filtre ve yağları birbirinden farklı marka varyasyonlarına kadar karşınıza getirecektir. Size ise sadece kargoya teslim süresi ya da en ucuzdan yukarıya doğru karşınıza listelenecek ürünlerden en uygun olanı sepetinize atmak olacaktır.

Periyodik Bakım Robotu Nedir? | Otoparcasanblog

Bu yöntemler; şasi numarasını yazarak ya da manuel olarak araç marka, model ve yılı, kasa tipi, motor hacmi, beygir gücü ve şanzıman tipi ve trafiğe çıkış tarihi bilgilerini girerek aracını Otoparçasan sistemi içinde bulmak ve seçili hale getirmektir.

Aracınızı seçili hale getirildikten ve Bakım robotu sekmesine tıkladıktan sonra geriye aracınıza uygun hava, polen, yağ ve yakıt filtresi ile madeni yağ seçenekleri arasından seçim yapmak kalacaktır. İşte bu kadar kolay, hızlı ve sizi hem zamandan hem de fazla para harcamaktan kurtaracak harika bir hizmet sizlere sadece bir tık mesafe uzaklıkta.

Şase numarası ile aracınızı bulduktan sonra bakım robotu aracınıza ait tüm filtreleri siz arama zahmetine girmeden otoparcasan.com‘da karşınıza getirir.


Öneri içerik:

Şase No Nedir ve Ne İşe Yarar? https://blog.otoparcasan.com/sase-no-nedir-ne-ise-yarar/

Şase No Paylaşmak Güvenli midir? https://blog.otoparcasan.com/sase-no-paylasmak-guvenli-midir/

Yorum gönder